Consulting

Ra?unovodstvo, konzalting, implementacija, migracija podataka
KORISNICI
Help Desk
CJELOKUPNA USLUGA - SOFTWARE I CONSULTING

Svi se suočavamo sa stalnim pritiskom postizanja veće efikasnosti, pouzdanosti, smanjenja troškova, odnosno povećanja konkurentnosti u sve težim poslovnim uslovima. Sa preko petnaest godina iskustva u industrijskim i uslužnim djelatnostima u realnim uslovima poslovanja u Bosni i Hercegovini, pozicionirani smo pomoći klijentima za prelazak s tradicionalnog reaktivnog na operativni model poslovanja.

Organizacioni consulting pomaže u restrukturiranju postojećih organizacionih struktura u okviru nekog poslovnog subjekta u cilju postizanja optimalne funkcionalne šeme. Zasnovan je na ideji maksimalnog iskorištavanja raspoloživih resursa i njihovog organiziranja na najbolji i najlogičniji način.

Objedinjavanjem informatičkog, računovodstvenog i ostalih znanja i iskustava, mi smo pozicionirani tako da svojim klijentima dajemo potpunu podšrku u segmentu informatike, računovodstvenog consulting-a, izrade poslovnih planova, bilansa, iznalaženja puta za rjeašvanje starih i često zaboravljenih problema, consulting u radno pravnim pitanjima, itd...

Investicija u softver može biti veoma velika. Tom investicijom korisnik ne dobiva puno bez pravilne i potpune implementacije sistema, podrške i multidisciplinarnog personalnog pristupa s posvećenošću svakom detalju. To je naša glavna karakteristika i naš cilj. Tek tada korisnik dobiva punu korist od investicije i povrat uloženog novca.

Najlogičnije i najjeftinije rješenje je veća informatizacija poslovanja.